Brightside Jongerencentrum

Brightside Jongerencentrum

Creatief wonder gevraagd! Dat was de oproep die ik zag op Facebook. De ruimte voor een jongeren ontmoetingsplek/café kon wel wat sfeer en verjonging gebruiken. Na een avond sparren met de groep medewerkers heeft TenToon een duidelijk moodboard neergelegd. De neuzen stonden dezelfde kant op! Vervolgens heb ik onderstaande schetsen gemaakt en ik ben daar trots op! Een mix van een bruin café met graffiti en genoeg plek om te chillen op de Chesterfield. Ik ben altijd op zoek naar tegenstellingen in het interieur, waardoor er een fijne spanning ontstaat in de ruimte. De opdrachtgever was erg tevreden. Bedankt voor het vertrouwen!

Ontwerpfase moodboard

Ontwerpfase schetsen

Ontwerpfase schetsen

Wat de klant vindt

Wij hebben met onze jongerenvereniging in 2018 samengewerkt met Joyce om de mogelijkheden te bespreken om in onze zaal meer sfeer te creëren. Ondanks het feit dat dit project helaas niet tot uitvoering gebracht mocht worden heeft dit zeker niet aan Joyce gelegen. De samenwerking hebben wij ervaren als flexibel en betrokken. In onze gesprekken was Joyce oprecht geïnteresseerd in onze wensen en heeft deze dan ook erg goed meegenomen in het projectplan.

ik wil je graag helpen

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken om een prettige samenwerking aan te gaan.

Situatie VOOR

Ga terug naar Portfolio overzicht