Business school IVA Driebergen

IVA Driebergen
Business School

De vraag was of ik mee kon denken bij het inrichten van twee lunchruimtes, die dagelijks gebruikt worden door de studenten. Ik heb een moodboard gemaakt, kleur- en materiaal advies gegeven, meubeladvies en voorbeeldfoto’s/sfeerfoto’s toegevoegd. Vanzelfsprekend heb ik de corporate identity meegenomen in het plan.

Vervolgens heb ik één van de ruimtes uitgetekend op schaal en hier mijn visie op losgelaten. Daarna heb ik nog twee neutrale kleurvarianten getekend, omdat het logo en ook de kleuren van IVA aangepast ging worden en ze toch graag verder wilden met de inrichting. Helaas kan ik het eindresultaat niet laten zien omdat vanwege Corona er slechts drie tafels en een paar stoelen in de ruimte staan, wat geen eer doet aan het concept.

Schets ideeën gebaseerd op de blauwe corporate kleur

Schets ideeën in een oker variant

bovenaanzicht houten vloer

Bovenaanzicht grijze vloer

Moodboard en meubeltoepassingen

Basis variant neutrale kleuren

Wat de klant vindt

We zijn heel tevreden over de wijze waarop Joyce ons heeft geholpen bij het opstellen van een kleurenpallet voor onze studenten kantine. Joyce reageert snel, luistert goed en komt gemaakt afspraken na en is heel creatief.
Henk van Lith Adjunct Directeur
IVA Business School

ik wil je graag helpen

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken om een prettige samenwerking aan te gaan.

Situatie VOOR

Ga terug naar Portfolio overzicht