Flexkantoor De Zaak Vught

Flexwerkplek De Zaak Vught

Voor flexkantoor De Zaak Vught heb ik verschillende projecten gedaan. Ik mag hier altijd meedenken om de juiste beslissingen te nemen qua styling en interieur.

Verder is dit het thuishonk van mijn bulls, waar ze een vrolijke ‘Toon’ zetten in het kantoor.

Trainingsruimte 2de etage

Een van deze opdrachten was de trainings- en vergaderruimte op de tweede etage van het pand aan de Taalstraat. Er moest een nieuw interieur komen voor deze multifunctionele ruimte. De moeilijkheid is de pilaar in het midden waar je niet omheen kunt. We hebben dit gegeven gebruikt en er een unieke ruimte van gemaakt. Ik heb geprobeerd een goede balans te vinden tussen warmte en zakelijkheid,  zoals je van De Zaak gewend bent. Afwisseling in materialen en kleur is hier erg belangrijk.

Krijtbord

Ondergrondse taferelen in de kelder. Bedacht door TenToon en fantastisch vorm gegeven door van Miksfabriek. In De Zaak draait t om netwerken en verbinden.

Corona proof

De opdracht was een veilige en fijne flexwerkplekte  creëren, nu we afstand moeten houden vanwege corona. TenToon heeft een ontwerp bedacht voor het stijlvol aanbrengen van de anderhalve meter zones, met toevoeging van decoratie met een knipoog.

Moodboard / presentatierek

Dit presentatierek is een ruimte waar we steeds wat sfeer neer kunnen zetten. Goud gecombineerd met mooi mat behang en groen vind ik een prachtige combinatie. Als je dan de juiste meubels combineert kan het een geweldig en warm interieur worden. Hier heb ik een mega moodboard gemaakt om lekker in de sfeer te komen. Maar ook de trend met de droogbloemen kan hier niet ontbreken. Een beetje neon maakt het helemaal af.

Smoelenboek

Ik kreeg de opdracht om alle deelnemers van deze flexwerkplek in een smoelenboek te verenigen. Ik heb de corporate kleuren gebruikt om letterlijk de zzp-ers met elkaar te verbinden. Zo kunnen we als ondernemer zien welke vakgebieden er allemaal vertegenwoordigd zijn en of je elkaar verder kunt helpen.

Achterwand flexwerkplekken

Als je de juiste sfeer wilt in een ruimte kun je een groot verschil maken met een kleurtje en wat tape. Achterin het kantoor is gekozen om de corporate kleuren blauw en geel te gebruiken om wat meer beleving te creëren. TenToon mocht hiermee aan de gang en het verschil voelt erg prettig aan.

aanhalingstekens

Wat de klant vindt

Fantastisch om te zien dat Joyce met haar creativiteit en stijl, iedere keer opnieuw een goede sfeer en juiste beleving kan creëren in De Zaak Vught.
Nicole de Jong, eigenaar flexwerkplek De Zaak

ik wil je graag helpen

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken om een prettige samenwerking aan te gaan.

Ga terug naar Portfolio overzicht