Kaas-en delicatessen De Kaasstulp

Kaas- en delicatessen zaak De Kaasstulp

Af en toe moet je even kritisch kijken naar je winkel, omdat je als ondernemer bedrijfsblind wordt. Dat overkomt de besten! Dan kan een frisse blik van buitenaf heel waardevol zijn.

Ik mocht al mijn ideeën tot uitvoering brengen voor De Kaasstulp delicatessen 2.0.

Een nieuwe wijnhoek, een mooie presentatie voor de heerlijke huiswijn, een stoer koeienvel achter de meester, een nette warme vloer, een nieuwerwetse kar voor de deur en een mooi straatbord, waarop de Stompetoren-kaas uitgelicht wordt.

Situatie NA (binnen)

Situatie NA (buiten)

Winter buiten

Als je buiten even moet wachten….Helaas mag er maar een beperkt aantal klanten naar binnen. Daarom heeft TenToon een fijn plekje gemaakt onder de parasol van De Kaasstulp, zodat je lekker droog en warm op ‘n bontje kunt wachten tot je aan de beurt bent. Wees welkom in dit pareltje tegenover De Rouw, aan de Dorpsstraat in Vught. Gewoon om te genieten van al dat lekkers.

conclusie

Wat mooi om in deze ambachtelijke winkel een verschil te kunnen maken. Met een beperkt budget hebben we een aantal dingen kunnen doen die echt een meerwaarde hebben. Fijn winkeltje in hartje Vught.

ik wil je graag helpen

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken om een prettige samenwerking aan te gaan.

Situatie VOOR

Ga terug naar Portfolio overzicht