Loesje van de kaarten

Loesje etalage hoofdkantoor

In de nacht van 15 op 16 juni 2019 vond de Nacht van de Vluchteling plaats in Arnhem. Omdat het hoofdkwartier van Loesje zich aan de route bevindt, werd een oproep gedaan op Instagram voor een creatief etaleur voor één dag. Loesje wilde graag de wandelaars steunen door de etalage om te toveren tot een exporuimte met Loesje teksten. Ik heb meteen contact gezocht en ideeën en een schets opgestuurd. Uiteindelijk is dit het resultaat geworden, met als hoofdthema: verbinden.

Situatie NA

Ontwerpfase

Wat de klant vindt

TenToon heeft op het hoofdkwartier van Loesje (van de posters) een prachtige etalage voor de 'Nacht van de Vluchteling' gemaakt. Ze kwam meteen met goede ideeën en een duidelijke schets. Nacht van de Vluchteling was ook erg enthousiast en de stopkracht was groot. Er bleven regelmatig mensen stilstaan om alles te lezen en te bewonderen. TenToon heeft het thema 'verbinden' stijlvol vormgegeven. Nogmaals bedankt Joyce!

ik wil je graag helpen

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken om een prettige samenwerking aan te gaan.

Situatie VOOR

Ga terug naar Portfolio overzicht